Euro Konstruksion 2007 SH.P.K

Ne Garantojme Investimin Tuaj!
Na KontakoniRreth Nesh

01

Prodhim Konstruksionesh

Ofrojme Konstruksione Metalike te ndryshme si: Kangjella Metalike, Shkalle Metalike, Porta Metalike, Ndarje Katesh, Etj..! Ofrojme konstruksione te permasave te ndryshme per objekte civile ose industriale. Dizenjo sipas kerkeses!

02

Prerje me Lazer

Prerja me lazer është një teknologji industriale shumë e avancuar e përdorur për prerjen e saktë dhe efikase të metaleve dhe materialeve të tjera për prodhim. Ofrojme prerje me Lazer sipas kerkese dhe nevojes tuaj!

03

Lyerje me Boje Elektrostatike

Ofrojme Lyerje me Boje Elektrostatike. Lyerja elektrostatike ofron një teknikë ideale për veshjen e sipërfaqeve të ndryshme metalike dhe zonave të vështira për t’u arritur, si edhe  eliminon e spërkatjen e tepërt. Metode e cila ju mundeson efikasitet te larte ne lyrje si dhe kursim deri ne 20%  te bojes. 

Kush Jemi

Euro Konstruksion eshte kompani qe shtrihet ne fushen e ndertimit qe nga viti 2007 ne Shqiperi me sipermarres qe kane nje background qe nga viti ’95 jashte vendit ne ndertimin e konstruksioneve metalike! Punet qe marrin persiper fillojne qe nga shkallet e emergjences e deri tek kapanonet industriale, ndarjet e kateve, konstruksionet metalike, lyerje me boje puder elektrostatike, konstruksione metalike, etj..! Punime te shkelqyera nga kjo kompani ju mund t’i shikoni nepermjet fotove, ato flasin vete! Lexo me Shume…

Statistika

Vite Eksperience

Pune te Kryera

Staf

Projekte

Prerja me Lazer

Materiali i prerë nga Makina Lazer me fibër bëhet në kohë të shpejtë dhe nuk kërkon përpunim tjetër pas prerjes. Prerja me lazer mundeson zvogëlimin e lidhjeve të ndryshme të përpunimit, kursimin e kostove të punës dhe kostot e përpunimit, rrit performancën si dhe përmirëson efikasitetin e prodhimit.