Mbi 25 Vite ne Sherbimin Tuaj!

Euro Konstruksion eshte kompani qe shtrihet ne fushen e ndertimit qe nga viti 2007 ne Shqiperi me sipermarres qe kane nje background qe nga viti ’95 jashte vendit ne ndertimin e konstruksioneve metalike! Punet qe marrin persiper fillojne qe nga shkallet e emergjences e deri tek kapanonet industriale, ndarjet e kateve, konstruksionet metalike, lyerje me boje puder elektrostatike, konstruksione metalike, etj..! Punime te shkelqyera nga kjo kompani ju mund t’i shikoni nepermjet fotove, ato flasin vete!

Punime hekuri, gdhendje dhe prerje hekuri, rikonstruksion godinash, punime karpentierie, etj… Projektime, studime, zbatime, supervision e kolaudime ne fushen e ndertimeve civile, industriale, hidroteknike e infrastrukture.

Ofrojme Konstruksione Metalike te ndryshme si: Kangjella Metalike, Shkalle Metalike, Porta Metalike, Ndarje Katesh, Etj..!

Ofrojme Prerje me lazer.Një teknologji industriale shumë e avancuar e përdorur për prerjen e saktë dhe efikase të metaleve dhe materialeve të tjera për prodhim.

Ofrojme Lyerje me Boje Elektrostatike. Lyerja elektrostatike ofron një teknikë ideale për veshjen e sipërfaqeve të ndryshme metalike dhe zonave të vështira për t’u arritur, si edhe eliminon e spërkatjen e tepërt. Metode e cila ju mundeson efikasitet te larte ne lyrje si dhe kursim deri ne 20% te bojes. Ofrojme Import dhe Eksport kudo ne EUROPE!