PRERJE METALI ME LAZER

Prerja me lazer është një proces fabrikimi që përdor një rreze lazer me fuqi të lartë në një makinë prerëse lazer për të prerë materialin në forma dhe dizajne të ndryshme.

Prerja me lazer është një teknologji industriale shumë e avancuar e përdorur për prerjen e saktë dhe efikase të metaleve dhe materialeve të tjera për prodhim.

Prerja me lazer përdoret në zona të ndryshme, veçanërisht sa herë që kërkohet saktësia e lartë e gjeometrisë së komponentit dhe e skajit të prerë. Gama e preferuar për fletët e çelikut është deri në një trashësi materiali deri në 20 milimetra. Në rrethana të caktuara, megjithatë, ky diapazon mund të shtrihet deri në 25 milimetra.

Ofrojme prerje me Lazer sipas kerkese dhe nevojes tuaj! Materiali i prerë nga Makina Lazer me fibër bëhet në kohë të shpejtë dhe nuk kërkon përpunim tjetër pas prerjes.